logo


Stafi

 Zyra e Karrieres FD, Emi OgaEmi Oga
Përgjegjëse e Zyrës së Karrierës pranë Fakultetit të Drejtësisë

Personi i parë që ju mirëpret në hyrje të Fakultetit të Drejtësisë është Emi, përgjegjëse e Zyrës së Karrierës. E diplomuar në Administrim Biznesi dhe Master në EU Business Law, pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, ajo i dedikohet sensibilizimit të studentëve për t’u përfshirë më shumë në aktivitetet e qendrës, trajnimit të tyre për t’i përgatitur më mirë me kërkesat e rekrutuesve, vështirësitë e punësimit të juristëve në profesion dhe bashkëpunimit me sektorët e ndryshëm të bizneseve si sfidat e saj kryesore. Kanë qenë rastet e suksesit ato të cilat e kanë motivuar atë për të perballuar çdo sfidë sepse ajo beson tek potenciali i studentëve dhe gjithmonë e më shumë po zgjeron rrjetin e studentëve vullnetarë të këtij fakulteti. Mesazhi i saj ndaj çdo studenti është “Qendra e Karrierës zhvillohet përkrahë suksesit tuaj dhe gjithçka duhet të nisë nga ju, nga angazhimi juaj!”.
Kontakt: qendrakarrieres.fd.ut@gmail.com
E Hënë – E premte 8.00 Am – 16.30 Pm


X