logo


Panairi i Karrierës

Qendra e Karrierës e Universitetit të Tiranës organizon këtë event të përvitshëm për t`u ofruar studentëve të UT-së mundësinë e njohjes me kompanitë, rekrutuesit dhe  institucionet publike apo private, të cilët prezantojnë ofertat e tyre gjatë këtij panairi.

 

 

  • Panairi i Karrierës 2013

    Informacion i detajuar mbi Panairi i Karrierës 2013 shoqeruar me text dhe imazhe.
  • Panairi i Karrierës 2014

    Informacion i detajuar mbi Panairi i Karrierës 2014 shoqeruar me text dhe imazhe.

X