logo


Tetor, 2014

27Tet12:00 am12:00 amLe të bisedojmë për Erasmus+

Event Details

Per te gjithe ju qe deshironi te dini me shume rreth Bursave te studimit ne EU!!!

27 Tetor tek Godina “Liria”!!!

Ju lutem konfirmoni pjesemarrjen tuaj ne qendrakarrieres.fe.ut@gmail.com

“Zyra Kombëtare Erasmus +” në bashkëpunim me Universitetin e Tiranës do të organizojnë më date 27 Tetor 2014, tek Godina “Liria”, në orën 12.00, takimin “Le të bisedojmë për Erasmus+” për të informuar lidhur me mundësitë që ofron programi i ri, bursat Erasmus + për Mastera të Përbashkët (degree mobility) dhe mundësitë për shkëmbime studentore afatshkurtra (credit mobility).

Time

(E hene) 12:00 am - 12:00 am

Location

Fakulteti i Ekonomise

Organizer

QAL FE

X